Ervaringen

Vanzelfsprekend vertel ik graag over mijn werk en wat voor moois daaruit voort komt. Maar de mensen die ik mocht helpen kunnen dat natuurlijk veel beter. Een aantal cliënten hebben hun ervaringen op papier gezet. Hun namen zijn met toestemming geplaatst of uit privacy overwegingen weggelaten.

Astrid (Hilversum, 49, Verloskundige)

"Toen ik begon aan het traject met Larissa was mijn belangrijkste doel om helder te krijgen welke mogelijkheden ik (nog) had op de arbeidsmarkt. Directe aanleiding was de grote impact van de nachtdiensten op mijn gezondheid. Ik wist niet hoe ik verder moest in mijn loopbaan. Ik wilde graag verloskundige blijven, maar overwoog toch een carriëre switch naar een baan met reguliere werktijden."

 • Lees verder
  • "Larissa creëert een veilige omgeving, waar ruimte is voor openheid en kwetsbaarheid. Ze is praktisch en gestructureerd. We zijn flink de diepte ingegaan maar niet zo zweverig als ik eigenlijk verwachtte. Daardoor kregen onze gesprekken diepgang en werd ik me bewust hoe ik gehecht ben aan mijn vak verloskunde. Ik realiseerde me hoe gepassioneerd ik ben over "het voelen van buiken" en over bevallingen in goede banen leiden."

   "Ik ben gelukkig nog steeds verloskundige, maar toch heeft mijn loopbaan een nieuwe mooie wending gekregen door het traject. Ik heb op mijn werk een oplossing gevonden en draai nu minder nachtdiensten. Daarnaast heb ik me verder ontwikkeld als versie verloskundige waar ik veel energie uit haal. Ik ben weer een professional in balans."

   "De keuze om bij Larissa een loopbaantraject te volgen heeft heel goed uitgepakt en ik kan het andere zorgverleners aanraden die vast zitten."

Kim Godee (Amsterdam, 34, Verpleegkundig specialist i.o.)

Ik heb een traject bij Larissa gevolgd toen ik (begin 30) niet wist welke carrière stap ik wilde maken. Wat ik wel wist is dat ik steeds minder op mijn plek zat in mijn werk als oncologie verpleegkundige. Het gekke was dat ik niet de vinger op de zere plek kon leggen waar dat nu aan lag. Voor mij tijd om met een objectief persoon naar mijn leven, mijn wensen en ambities te kijken.

 • Lees verder
  • "Larissa is een prettig persoon die heel goed luistert naar wat je zegt en de juiste vragen stelt. Hierdoor heb ik nu een scherp beeld van wat ik kan en belangrijk vind in mijn werkende leven. Ze geeft bruikbare feedback. Soms confronterend soms leuk, maar altijd heel waardevol. Behalve een zoektocht naar een nieuwe carriè re heb ik daardoor veel geleerd over mezelf. Het belangrijkste: Ik heb ontdekt dat ik zelf verandering kan brengen in mijn situatie. Ik kreeg wat ik zelf noem, het "New York-gevoel": ik ging erin geloven. Ik kreeg het zelfvertrouwen om te realiseren wat ik kan en wil."

   "Binnen 3 maanden vond ik de baan die bovenaan mijn lijst stond in het loopbaantraject. Nu werk ik als verpleegkundige specialist (i.o.) in een groot ziekenhuis in Amsterdam. Ik weet nu wat mij drijft en waar ik energie van krijg. Namelijk van een uitdagende autonome rol waarin ik het verschil kan maken voor een patiënt door een bijdrage te leveren aan het hele ziekteproces van een patiënt. Het is me gelukt een functie te vinden waarin ik tot mijn recht kom. Nu fiets ik na een dag werken moe maar voldaan naar huis."

   "Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk adviseer ik daarom Larissa in te schakelen."

Chantal (38, verpleegkundig specialist Mamacare)

Larissa is een coach met veel mensenkennis maar heeft ook kennis van organisaties. Deze kennis gebruikt ze om je op een juiste manier daar te krijgen waar jij in je loopbaan wilt komen. We kwamen al snel tot de kern.

 • Lees verder
  • Haar coachingsstijl heb ik ervaren als persoonlijk, analytisch maar ook praktisch. Door het stellen van de juiste vragen weet Larissa een denkproces uit de persoon zelf te laten komen. Ik heb daar de vruchten van mogen plukken en een nieuwe stap in mijn carri√®re gezet waar ik heel blij mee ben.

Neem gerust contact op

Wil je overleg over een situatie of wil je meer informatie hebben over de diensten van Hellder in Zorg? Neem dan gerust contact op. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier of me bellen op 0613041149. Doorgaans reageer ik binnen 24 uur op je bericht.

Contact gegevens

 • Locaties
 • Amsterdam
 • Amersfoort
 • Hilversum
 • Utrecht
 • Meer...
  • Mijn gespreksruimtes bevinden zich op de volgende locaties:

   Amsterdam, IJsbaanpad (A10)

   Amsterdam-Diemen (A10) Burgemeester Van Tienenweg 20

   Amersfoort, Arnhemseweg 6

   Amstelveen, Startbaan 8

   Baarn, Baarnsche dijk 4D

   Bilthoven, Frans Halslaan 68

   Bussum, Lindelaan 10

   Eemnes - Fluger Wakkerendijk 58

   Hilversum, Burgemeester Lambooylaan 18

   Naarden, Amsterdamsestraatweg 19

   Utrecht, Oorsprongpark 7, 3581 ET

   Zeist, Utrechtseweg 133

KvK: 67698522
BTW nummer: NL 173124574B01