Loopbaanbegeleiding

Jouw verhaal

Werk dat eerst leuk was, is het nu niet meer om wat voor reden dan ook. Destijds koos je heel bewust voor je opleiding. Nu merk je dat er veel veranderd is en dat heeft invloed op je werkplezier. Je komt onvoldoende uit de verf en je twijfelt of je wel op de goede plek zit. Hoe kom je uit deze situatie en haal je weer energie uit je werk?

Het kan ook zijn dat je uitdaging mist. Je hebt je vak in je vingers en een stevige basis neergezet. Je bent toe aan een nieuwe stap. Specialiseren? Een stapje hoger? Of helemaal wat anders? Je voelt je uitgedaagd om daar eens goed bij stil te staan. Maar hoe pak je dat aan?

Wat je situatie ook is: je wilt verder in je loopbaan, maar weet niet hoe. Wat je wel weet is dat je in je huidige werk niet meer lekker in je vel zit. En dat heeft veel invloed op je, zowel op je werk als thuis. Tijd om zaken naar je hand te zetten.

De kunst is zulk leuk werk te hebben dat je elke maand verrast bent dat je ervoor betaald krijgt.

Loesje, Nederlandse schrijversbeweging

Wat kun je verwachten?

In een loopbaantraject beginnen we bij het begin. Namelijk bij jou. Klinkt wellicht als een open deur, maar probeer maar eens kort antwoord te geven op deze, bijna standaard, vragen. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Je zult merken dat dit best ingewikkeld is.

Door middel van gerichte gesprekken en diverse oefeningen gaan we met deze vragen aan de slag. Je ontdekt hoe je in elkaar steekt, wat je belangrijk vindt en welke verlangens en ambities je hebt. Daarnaast leer je vaardigheden om zaken naar je hand te zetten. Zodat je je werk en leven in kunt richten op een manier die jou voor ogen staat.

Ik stem de begeleiding en het aantal gesprekken af op jouw wensen en doelstellingen. Indruk krijgen hoe een volledig loopbaantraject er uit kan zien? zie voorbeeld loopbaantraject.

De resultaten op een rij

Na een loopbaancoachtraject:

 • Hoef je nooit meer te twijfelen waar je goed in bent
 • Maak je vanuit zelfinzicht heldere keuzes die kloppen bij wie je bent
 • Concrete succeservaringen, al gedurende het traject
 • De eerste stappen gezet om van A naar B te komen

Verlang jij naar een helder loopbaanperspectief?

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op met Hellder in Zorg via 06 13 04 11 49 of vul hieronder je gegevens in.Neem gerust contact op

Wil je overleg over een situatie of wil je meer informatie hebben over de diensten van Hellder in Zorg? Neem dan gerust contact op. Je kunt contact opnemen via onderstaand formulier of me bellen op 0613041149. Doorgaans reageer ik binnen 24 uur op je bericht.

Contact gegevens

 • Locaties
 • Amsterdam
 • Amersfoort
 • Hilversum
 • Utrecht
 • Meer...
  • Mijn gespreksruimtes bevinden zich op de volgende locaties:

   Amsterdam, IJsbaanpad (A10)

   Amsterdam-Diemen (A10) Burgemeester Van Tienenweg 20

   Amersfoort, Arnhemseweg 6

   Amstelveen, Startbaan 8

   Baarn, Baarnsche dijk 4D

   Bilthoven, Frans Halslaan 68

   Bussum, Lindelaan 10

   Eemnes - Fluger Wakkerendijk 58

   Hilversum, Burgemeester Lambooylaan 18

   Naarden, Amsterdamsestraatweg 19

   Utrecht, Oorsprongpark 7, 3581 ET

   Zeist, Utrechtseweg 133

KvK: 67698522
BTW nummer: NL 173124574B01